imatge03.jpg

L’associació Serra Mamerra va néixer l’any 1987. La seva primera activitat fou l’organització de la primera anada a Son Serra de Marina amb carro, a peu i bicicleta de passeig.

Aquest col·lectiu mai podia imaginar que arribés a moure tantes activitats al Poble de Petra. Des dels primers moments s’organitzen excursions a la Serra cada mes. Cada cins anys es rememora l’activitat ancestral de Batre a S’era. Es creà una secció per organitzar activitats infantils i d’esplai. S’han fet activitats de promoció industrial com al Mostra d’art i empresa que encara es du a terme el quart diumenge d’octubre encara que ja no dugui la seva organització. En Miquel Jaume és el president actual de Serra Mamerra.

Posteriorment aparegué la secció revista nomenada Una Olla d’aram, que edita de quatre a sis números a l’any. Va néixer com a necessitat de publicar el dia a dia del nostre poble i recollir opinions diverses. En Miquel Monroig és el coordinador de la revista.

Una de les seccions més dinàmiques és la secció televisió, que participa amb la Televisió de Mallorca oferint notícies i produint programes per Enxarxats. Els inicis els hem de cercar a la xarxa de televisions locals en els seus darrers anys d’existència. Amb un petit emissor, que instal·larem nosaltres mateixos, s’aconseguia mostrar al poble de Petra, des dels Plenaris de l’Ajuntament fins a tots els actes populars. També ha servit com instrument per anunciar qualsevol esdeveniment d’interès. En Joan Ripoll és el director de la secció de la televisió.

Com associació també participam a les festes patronals organitzant la Cursa de Creu a Creu i les activitats infantils de les festes des Convent.

En resum, som una associació especial que funciona en règim assembleari amb reunions mensuals en que a vegades no decidim res però en altres realment feim bones propostes. Per a molts d’anys.

Contacte:

{contactformpro mailto="joanripoll53#gmail.com" title="TV" label="TV" display="popup" style="smooth" /}

{contactformpro mailto="m_roquet#telefonica.net" title="Revista" label="Revista" display="popup" style="smooth" /}

{contactformpro mailto="Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la." title="Excursions" label="Excursions" display="popup" style="smooth" /}

{contactformpro mailto="Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la." title="Esplai" label="Esplai" display="popup" style="smooth" /}