imatge03.jpg

Premis a la Solidaritat 2013 del CIM

LA MISSIONERA MARGALIDA COLMILLO I EL PROFESSOR MIQUEL MONROIG, PREMIS A LA SOLIDARITAT

En la categoria municipal, el Consell distingí la trajectòria personal de Miquel Monroig, fundador de Deixalles a Felanitx i Llevant, professor de religió i membre del Grup d'Acció Social Càritas Petra.

La missionera mallorquina, Margalida Colmillo, ha rebut un Premi Consell de Mallorca a la solidaritat, que un any més han estat convocats per l’IMAS i que s’han dut a terme al Teatre Principal.

Durant l’acte, s’ha reconegut la trajectòria personal i professional de persones relacionades amb els serveis socials i projectes o serveis de diferents associacions que treballen en favor de la solidaritat i la cooperació.

Margalida Colmillo és Germana de la Caritat, i treballa a Perú des de fa més de 30 anys.

En la categoria municipal, el Consell distingí la trajectòria personal de Miquel Monroig, fundador de Deixalles a Felanitx i Llevant, professor de religió i membre del Grup d'Acció Social Càritas Petra.

En aquesta sisena edició s’ha premiat, a més, la tasca de Miquel Monroig Mestre, (AFAMA Pollença), Teresa Llull Martí, la Fundació Handisport, Enginyeria sense Fronteres i el projecte 'Dona i microcrèdit: un món de treball i esperança', de Pep Bonet i s’ha fet un reconeixement especial al Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, per la seva tasca en el món de la cooperació durant aquests 20 anys, al cantant Jaume Anglada en l’àmbit de la solidaritat.

La presidenta Maria Salom ha mostrat el seu reconeixement a tots els premiats, els quals, amb “la seva actitud, la seva vocació, la seva abnegació, constitueixen un exemple permanent per a tots nosaltres”.

L’acte de lliurament de la sisena edició dels Premis Consell de Mallorca a la Solidaritat ha finalitzat amb una breu actuació del cantant mallorquí Jaume Anglada, qui ha volgut agrair així el reconeixement que se li ha fet per la seva implicació en diferents iniciatives de caràcter social.

Pel que fa a les candidatures, enguany s’han rebut 33 candidatures, presentades per un total de 54 entitats.

Fonts: Agència Balèria i Consell Insular de Mallorca