imatge02.jpg

Presentació del vi 1713 de del Bodegues Can Coleto

El celler de vins ecològics de Petra Can Coleto, va presentar divendres passat, en el marc del 300 aniversari del naixement del Pare Serra, la seva última incorporació el negre 1713.
L'acte es va desenvolupar a la zona enjardinada de l'entrada al Museu Juniper Serra. Entre els molts assistents es trobaven l'alcaldessa de Petra Caterina Mas, el president de l'Associació Amics del Pare Serra Bartomeu Bestard i el rector i superior del Convent de Franciscans de Petra Pare Joan Gandia.
Els propietaris del celler Miquel Jaume i Isabel Monroig, van explicar el procés que es va seguir per a l'elaboració d'aquest nou negre. Per començar es va considerar fer un "multianyada" que a la vegada inclogués diverses varietats. Primer les que va conèixer el mateix Pare Serra: Mantonegro, Callet i Fogoneu, a les que s'han afegit el Merlot i Cabernet souvignon que en l'actualitat es conreen tant a Mallorca com a Califòrnia.
Es tracta d'una sèrie limitada ja que només s'han embotellat 8800 unitats, de la qual el nombre 0 s'ha lliurat al Museu, l'1 s'enviarà en un plaç curt de temps a Carmel, del 2 al Convent de Sant Bernadí i el 3 quedarà al celler.
Per finalitzar es va presentar la nova web del celler www.vinscancoleto.com que en l'actualitat ofereix al públic 8 vins: 2 blancs i 6 negres.